×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Ozon Olie
Beschikbaarheid: 100
  • 28,99€

PATIRER 03 Ozonolie reinigt de huid en de medische ozon die het bevat helpt de celregeneratie en zorgt voor vitaliteit en frisheid. Het is geschikt voor dagelijks gebruik op elk deel van het lichaam, inclusief gevoelige gebieden.


INGREDIËNTEN


100% geozoneerde olijfolie, 


EIGENSCHAPPEN


PATIRER O3 verrijkt koud geperste extra vierge olijfolie met de zuiverste ozon die ter plekke wordt gegenereerd en in onze Ozone crème wordt gegoten. Ozon oil 40mg maakt gebruik van extra vierge koud geperste olijfolie uit een geselecteerde regio en met een geselecteerde soort olijven. Ozon generatie wordt gedaan van pure O2 door middel van koud plasma, waardoor het de zuiverste ozon mogelijk krijgt. PATIRER O3’s eigen ozonisatie proces maakt geen gebruik van warmte, wat betekent dat de olijfolie zijn zuiverheid kan behouden en de ozon efficiënter kan binden om zo de hoge kwaliteit van geozoniseerde olijfolie te behouden. Dit proces stelt ons in staat om de ozon in de olijfolie te behouden voor maximaal 8 jaar zonder verlies van zijn potentie. Ons unieke productieproces van het blootstellen van extra vierge koudgeperste olijfolie zonder zuurgraad aan een hoog niveau van medische ozon geeft een unieke natuurlijke olie met de voordelen van olijfolie én Ozon. In de afgelopen 50 jaar is ozon bestudeerd en onder de loep genomen. Studies hebben aangetoond dat ozon een sterk anti-oxidant en ontsmettingsmiddel is en reeds wordt gebruikt in de geneeskunde en op medisch gebied.
 
HOE TE GEBRUIKEN


Het is geschikt voor dagelijks gebruik, aanbevolen tweemaal per dag. PATIRER O3  geozoniseerde olijfolie dient direct op de aangetaste huidzone te worden aangebracht.


WAARSCHUWING


Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product, neem dan contact op met uw arts. Dit product is geen geneesmiddel. Dit product heeft geen bekende bijwerkingen.

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: OZON VERZORGING