×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Haarverzorging Shampoo
Beschikbaarheid: 100
  • 27,99€

  • PATIRER 03 Haarverzorgingsshampoo, Procapil - Ozonized Olive Oil - Keratine - Argan Oil - Aloë Vera.
  • Een onmisbaar product voor degenen die van hun haar houden en voor de gezondheid van hun hoofdhuid zorgen.
  • SLS - SLES - ZOUT - VRIJ VAN PARABEN

EIGENSCHAPPEN:

Een juiste shampoo voor uw haar is de sleutel tot gezond haar. PATIRER O3 shampoo combineert geozoniseerde olijfolie en argan om haar en hoofdhuid gezondheid te houden. PATIRER O3 bevat antibacteriële en schimmelwerende ingrediënten die helpen om de hoofdhuid en het haar te reinigen en hun gezondheid te verbeteren. Transformeer je haar met PATIRER O3’s nieuwste formule van geozoniseerde olijfolie, argan en keratine. Met een sterke mix van voedingsstoffen, helpt PATIRER O3 Shampoo het vocht in je haar te houden. Zeg vaarwel tegen droge lokken en gespleten haarpunten. Wast niet alleen je haar – maar voed het met onze speciale ozon formule.

INGREDİËNTEN:

Aqua, Ozonized Olive Oil, Niacınamide, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Parfum, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Heptapeptide-15 Palmitate, Caprylyl Glycol, Glycerin, Phenylpropanol, Glyceryl Caprylate, SodiumHyaluronate, Collagen, Panthenol, Lactic Acid

HOE TE GEBRUİKEN:

Het is mag dagelijks gebruiktMasseer drie keer per week met uw vingertoppen in nat haar. Na twee minuten wachten met veel water afspoelen. Gebruik tijdens het gebruik geen andere shampoo of zeep. worden.

WAARSCHUWİNG:

Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaatsbewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van hetproduct neem dan contact op met uw arts.

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: HAARVERZORGING