×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Ozoncapsule
Beschikbaarheid: 100
  • 35,99€

PATIRER 03 Ozoncapsule, ozonbehandeling, vernietigt bacteriën, schimmels en virussen in het lichaam.

• Extra vierge olijfolie met een lage zuurgraad

• Bio gecertificeerde olijfolie
• Ozon ter plaatse gegenereerd uit zuiver O2
• Geen dierproeven

PATIRER 03 verrijkt koudgeperste extra vierge olijfolie met de zuiverste ozon die ter plaatse wordt gegenereerd en in onze gouden capsules PATIRER 03 OZONE wordt gestopt. Ozone Factor maakt gebruik van extra vierge koudgeperste olijfolie uit een select gebied en van een select type olijf. De ozon die wij gebruiken wordt gegenereerd uit pure O2 door middel van koud plasma, waardoor het de zuiverste ozon wordt die mogelijk is.

PATIRER 03 gepatenteerde ozonisatie proces maakt geen gebruik van warmte, wat betekent dat de olijfolie zijn zuiverheid kan behouden en de ozon kan efficiënter binden waardoor een verzekerde hoge kwaliteit van geozoniseerde olijfolie. Dit proces stelt ons in staat om de ozon in de olijfolie te behouden tot 8 jaar zonder verlies van zijn potentie.

Honderd procent extra vierge koudgeperste olijfolie en de zuiverste ozon die kan worden geproduceerd, worden in onze capsules gegoten. Geen conserveringsmiddelen, geen stabilisatoren alleen de zuiverste ingrediënten zijn gebruikt.

Olijfolie bevat vetzuren en verbindingen van Fenolen die het een perfect ingrediënt maken voor koken, cosmetisch en farmaceutisch gebruik.

Een nieuw en innovatief gebruik van extra olijfolie van eerste persing is de verrijking met ozon. Dit proces creëert een unieke olie die de gecombineerde voordelen heeft van extra olijfolie van eerste persing en ozon. U vraagt zich misschien af waarom wij voor ozon hebben gekozen; het antwoord op deze vraag is eenvoudig.

“Het menselijk lichaam heeft zuurstof nodig om te leven; met ozon verrijkte olijfolie zorgt voor extra zuurstof door het proces van transport en afbraak van de ozonmoleculen in de twaalfvingerige darm.”

In de afgelopen 50 jaar is ozon bestudeerd en onder de loep genomen. De studies hebben aangetoond dat ozon een sterk anti-oxidant en ontsmettingsmiddel is en reeds wordt gebruikt in de geneeskunde en op medisch gebied.

Ingrediënten

100% Geozoniseerde en koudgeperste olijfolie.

Waarschuwing

Niet aanbevolen voor kinderen onder de 10 jaar. Niet geschikt voor gebruik bij patiënten met Hyperthyreoïdie. (Overactiviteit van de schildklier). Niet geschikt voor gebruik door Favism-patiënten (Gebrek aan GL-6-F Dehydrogenase Enzym), wat gepaard gaat met een enzymtekort in het rode bloedlichaampje. Niet geschikt voor patiënten met latere stadia van bloedarmoede en bloedgerelateerde aandoeningen. (Hemofilie, coagulopathieën). Het is niet geschikt voor patiënten met chronische en recidiverende pancreatitis. Het is niet geschikt voor patiënten met actieve bloedingen of die een bloeding hebben gehad gedurende een periode van 15 dagen (zoals maagbloedingen, hersenbloeding). Het is niet geschikt voor mensen met een ozonallergie (Dit is een zeer zeldzame aandoening, die meer wordt beïnvloed door geurgevoeligheid).

Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koude en droge plaats bewaren.

Hoe te gebruiken

Neem ‘s morgens ( of ’s avonds)  één capsule met ruim water in.

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: VOEDINGSSUPPLEMENT