×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Ozon Crème
Beschikbaarheid: 100
  • 49,99€

PATIRER 03 Ozon Cream wordt aangebracht op plaatselijk beschadigde gebieden zoals puistjes, acne, diabetische wonden, decubitus. Het is geformuleerd als de meest geconcentreerde vorm van ozon.


EIGENSCHAPPEN:

PATIRER O3 verrijkt koud geperste extra vierge olijfolie met de zuiverste ozon die ter plekke wordt gegenereerd en in onze Ozone crème wordt gegoten. Ozon crème 160mg maakt gebruik van extra vierge koud geperste olijfolie uit een geselecteerde regio en met een geselecteerde soort olijven. Ozon generatie wordt gedaan van pure O2 door middel van koud plasma, waardoor het de zuiverste ozon mogelijk krijgt.

Zonnevlekken: Het gebruik van een zeer kleine hoeveelheid crème als een dun laagje zou efficiënt zijn. Irritaties: Een kleine hoeveelheid van de ozoncrème moet worden aangebracht op de geïrriteerde huid. Acne en acne littekens: Een kleine hoeveelheid van de ozoncrème moet worden aangebracht op de acne /acne- littekens. Doorligwonden en diabetische wonden: De ozoncrème moet worden aangebracht in overeenstemming met de omvang van de wond. Breng een kleine hoeveelheid ozoncrème aan. Postchirurgische cicatrix: Breng de crème als een dunne laag aan over het litteken. Gebarsten hielhuid: Breng de crème als een dun laagje aan en masseer het gebied. Huidinfecties: Het aanbrengen van de crème kan de verspreiding van de infectie verminderen of stoppen. Raadpleeg voor gebruik uw arts. Zonnebrand: Kleine hoeveelheid van de ozoncrème moet worden aangebracht op de door de zon verbrande plek.

INGREDIËNTEN:

100% geozoniseerde koudgeperste olijfolie.

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng de crème tweemaal daags aan. Breng de crème aan op een schone huid om een betere penetratie in de huid mogelijk te maken. Breng bovendien 30 minuten na het aanbrengen van de crème een zon beschermende crème zoals de Ozone zoncrème met 50 SPF, aan ter bescherming tegen een mogelijke blootstelling aan UV-straling.

WAARSCHUWING:

Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product, neem dan contact op met uw arts. Dit product is geen geneesmiddel. Dit product heeft geen bekende bijwerkingen. Probeer de crème eerst op uw oorlel of de binnenkant van uw pols, voordat u het product op de gevoelige huid aanbrengt. Voor het bereiken van de beste effectieve resultaten is een correct en regelmatig gebruik noodzakelijk.

 

 


Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: OZON VERZORGING