×

Schoonheid & Gezondheid

 • image

Anti-verouderingscrème
Beschikbaarheid: 100
 • 39,00€

  • Snelle absorptie formule

  PATIRER O3's anti-aging crème is speciaal samengesteld voor een snelle absorptie en schone huid na het aanbrengen. De combinatie van Aloë Vera en extra vierge koudgeperste olijfolie helpt om gemakkelijker in de huid te dringen.


  • Anti-rimpel effect

  De combinatie van geozoniseerde olijfolie en Aloë Vera werkt effectief om rimpels te verminderen. Het geeft de huid een stevig en elastisch uiterlijk.


  • Sanitaire verpakking, luchtdichte verpakking

  Hygiëne is erg belangrijk en zeker wanneer het gaat om huidverzorging, dit is waarom we kiezen voor het gebruik van luchtdichte verpakkingen. Door deze speciale verpakking wordt de crème niet blootgesteld aan luchtdeeltjes of verontreinigingen van de huid.


  • Bio gecertificeerde olijfolie

  Bij het ontwerpen en het maken van de crème gebruiken we ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit is inclusief ons belangrijkste ingrediënt; geozoniseerde olijfolie. Dit ingrediënt is gemaakt van olijven uit een geselecteerde regio , die zorgvuldig zijn gekozen en gecertificeerd, zodat u zeker kunt zijn van het product dat u gebruikt


  • Geen dierproeven

  Onze producten worden niet op dieren getest. Wij keuren dierenmishandeling niet goed.


  EIGENSCHAPPEN

   PATIRER O3 Anti-Aging Crème is speciaal samengesteld voor een snelle absorptie en schone huid na het aanbrengen. De combinatie van Aloë Vera en extra vierge oudgeperste olijfolie helpt om gemakkelijker in de huid te dringen. De combinatie van geozoniseerde olijfolie en Aloë Vera werkt effectief om rimpels te verminderen. Het geeft de huid een stevig en elastisch uiterlijk. Hygiëne is erg belangrijk en zeker wanneer het gaat om huidverzorging, dit is waarom we kiezen voor het gebruik van luchtdichte verpakkingen. Door deze speciale verpakking wordt de crème niet blootgesteld aan luchtdeeltjes of verontreinigingen van de huid. Bij het ontwerpen en het maken van de crème gebruiken we ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit is inclusief ons belangrijkste ingrediënt; geozoniseerde olijfolie. Dit ingrediënt is gemaakt van olijven uit een geselecteerde regio , die zorgvuldig zijn gekozen en gecertificeerd, zodat u zeker kunt zijn van het product dat u gebruikt Onze producten worden niet op dieren getest. Wij keuren dierenmishandeling niet goed. PATIRER O3 Anti-Age Crème is de perfecte nachtcrème voor vrouwen en mannen. De gecombineerde formule van Aloë Vera en geozoniseerde olijfolie kan helpen om de huid strakker te maken waardoor het een stevige, elastische en jeugdige uitstraling krijgt. Bij voortdurend gebruik werkt onze natuurlijke formule ‘s nachts ter ondersteuning van celregeneratie en -vernieuwing door de celherstelmechanismen na te bootsen die ‘s nachts plaatsvinden. Het zorgt voor een langdurig liftend effect en maakt de huid stevig en stralend.

   INGREDİËNTEN

   Aqua, Ozonized Olive Oil, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Petrolatum (Vaseline), Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Heptapeptide-15 Palmitate, Copper Palmitoyl, Heptapeptide-14, Lactic Acid, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glycerin, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Parfum, Allantoin, Carbomer, Tetrasodium EDTA

   HOE TE GEBRUİKEN

   Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Breng de crème ‘s avonds op een schone huid aan.

   WAARSCHUWİNG

   Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en drogeplaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of hetinslikken van het product neem dan contact op met uw arts.

   Schrijf een recensie

   Opmerking: HTML is niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Tags: HUIDVERZORGING