×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Anti-cellulitis gel
Beschikbaarheid: 100
  • 32,99€

EIGENSCHAPPEN


Cellulitis komt vooral bij vrouwen voor als gevolg van verschillende redenen, toename van het vetcelgehalte, toename van het plaatselijk gewicht. De Anti Cellulitis gel kan met de onverzadigde vetzuren reageren via bètaoxidatie en deze uit het lichaam verwijderen. De Anti Cellulitis gel kan het zuurstofverzorgingsvermogen van de rode bloedcellen verhogen en tegelijkertijd de circulatie van de haarvaten verbeteren, waardoor elastine en collageen in de onderste laag van de huid ontstaat. De ozon gel kan helpen bij het regenereren van de cellen in combinatie met de juiste oefeningen en andere afslankmethoden. Het zou de huid kunnen voorzien van een zacht en zijdeachtig uiterlijk en een geschikte pH-waarde. Naast de geozoniseerde olijfolie bevat het sinaasappelolie, rozemarijn, zeewier, saffraan, aloë vera en andere natuurlijke oliën die cellulitis kunnen bestrijden.


INGREDIËNTEN


Ozonized Olive Oil, Citrus Aurantium Dulcis  Peel Oil, Rosmarinus Ocinalis Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Melissa Ocinalist Lead Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Amygdalus Amara Kernel Oil, AloeBarbadensis Leaf Juice


HOE TE GEBRUIKEN


Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Om het meest effectief te zijn moet het worden toegepast door het te masseren op de aangetaste delen van het lichaam, het verhogen van de circulatie en daarmee het voorkomen van de ophoping van giftige stoffen in de diepere lagen van de huid om het herstel ervan te ondersteunen.


WAARSCHUWING


Buiten het bereik van kinderen houden. Niet doorslikken. Blijf uit de buurt van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het doorslikken van het product kunt u contact opnemen met uw arts.

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: OZON VERZORGING