×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Crème Fix
Beschikbaarheid: 100
  • 25,99€

EIGENSCHAPPEN:


De speciale formule van PATIRER O3’s Fix crème is ontworpen voor een diepe huidpenetratie voor een efficiënt en snel opwarmend effect op gewrichten en spieren. De combinatie van geozoniseerde olijfolie en alle essentiële oliën in PATIRER O3’s Fix crème helpt om effectief te verwarmen, verzacht en verlicht pijn in gewrichten en spieren. Bij het ontwerpen en het maken van de crème gebruiken we ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit is inclusief ons belangrijkste ingrediënt; geozoniseerde olijfolie. Dit ingrediënt is gemaakt van olijven uit een geselecteerde regio , die zorgvuldig zijn gekozen en gecertificeerd, zodat u zeker kunt zijn van het product dat u gebruikt. Onze speciale formule bevat natuurlijke essentiële oliën die een natuurlijk verwarmend effect hebben dat kan helpen bij het verlichten van pijn in gewrichten en spieren. Onze producten zijn niet getest op dieren. Wij keuren dierenmishandeling niet goed. Alle natuurlijke essentiële oliën gecombineerd met geozoniseerde olijfolie verwarmen de gewrichten en spieren en helpen bij het verlichten van gewrichtspijn en spiervermoeidheid. Onze crème is geschikt van bijvoorbeeld kantoormedewerker tot aan de professionele atleten. PATIRER O3’s Fix Cream werkt op gerichte tijdelijke pijnverlichting waar je dit het meest nodig hebt. Breng de crème aan op de getroffen gebieden om de pijn verlichtende voordelen van de geozoniseerde olijfolie in combinatie met essentiële oliën te ervaren. Als je hulp nodig hebt bij het verlichten van pijnlijke gewrichten, kies dan voor onze PATIRER O3’s Fix Cream

 

INGREDIËNTEN:


Ozonized Olive Oil, Petrolatum, Red Petrolatum, Thymus Vulgaris Oil, Rosmarinus Ocinalis Leaf Oil, BrassicaAlba Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Turpentine, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil.


HOE TE GEBRUIKEN:


Breng de crème aan op de plaats waar u de pijn het hevigst voelt. Breng de crème tweemaal per dag aan door de pijnlijke plaats in te masseren, of zoveel als nodig is. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.


VOORZICHTIG:


Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product neem dan contact op met uw arts.

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: OZON VERZORGING