×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Intense haarverzorgingsgel (na het douchen)
Beschikbaarheid: 100
  • 27,99€

EIGENSCHAPPEN:


Intense Hair Care Gel met geozoniseerde olijfolie bevat geen SLS, SLES, SALT, PARABENS. Een nieuwe professionele formule van geozoniseerde olijfolie, Argan en Kertain die het haar en de hoofdhuid voedt. Revolutionaire formule die een prachtige glans geeft en zijdezacht aanvoelt. Onze producten zijn niet getest op dieren. Wij keuren dierenmishandeling niet goed. PATIRER O3 Hair Care Spray hydrateert en voedt om droog, futloos haar om te toveren tot een zachte en glanzende haarbos. Verrijkt met geozoniseerde olijfolie argan en keratine, geeft het serum een behandeling voor gezond, zacht, lichtgewicht en glanzend haar. Voor de beste resultaten, gebruik je het serum in combinatie met onze PATIRER O3 Shampoo. Ideaal voor dagelijks gebruik, het aroma blijft hangen om het haar geurig en zacht te laten aanvoelen.


INGREDIËNTEN:


Ozonized Olive Oil, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydrolyzed keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Nigella, Parfum.


HOE TE GEBRUIKEN:


Aanbrengen door de lengte van het haar in te masseren. Aanbevolen gebruik van het serum 3-4 keer per week, maar het kan naar behoefte worden toegepast.


WAARSCHUWING:


Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product neem dan contact op met uw arts.

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: HAARVERZORGING