×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Zonnebrandcrème 50 SPF
Beschikbaarheid: 100
  • 31,99€

EIGENSCHAPPEN


PATIRER O3 zonnebrandcrème 50SPF is de optimale bescherming voor u en uw gezin. Onze zonnebrandcrème houdt uw huid gehydrateerd en beschermt tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. Tijdens de zomer- en wintermaanden stelt de zon ons bloot aan veel schadelijke stralen, dus een goede huidverzorging met een zonbeschermingsfactor (SPF) is noodzakelijk. PATIRER O3 zonnebrandcrème 50SPF bevat stearinezuur om huidveroudering als gevolg van langdurige blootstelling aan de zon tegen te gaan. Stearinezuur helpt het vocht in de huid te houden en de elasticiteit van de huid te behouden, waardoor rimpels minder kans krijgen.

 

INGREDİËNTEN


Aqua, Urea, Glycerine, Ozonized Olive Oil, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzofenon-3, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Tocopherol, Panthenol, Parfum


HOE TE GEBRUİKEN


Breng de zonnecrème 20 minuten voor blootstelling aan de zon aan. Voor de meest effectieve bescherming, opnieuw aanbrengen na het verlaten van het water, zweten of afvegen met een handdoek.


WAARSCHUWİNG


Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product neem dan contact op met uw arts.


Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: ZONNEBRAND