×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Massagegel
Beschikbaarheid: 100
  • 31,99€

EIGENSCHAPPEN


PATIRER O3 Massage Gel is ontworpen voor diepe weefselpenetratie om spiervermoeidheid en pijn te verminderen. Bij het ontwerpen en het maken van de crème gebruiken we ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit is inclusief ons belangrijkste ingrediënt; geozoniseerde olijfolie. Dit ingrediënt is gemaakt van olijven uit een geselecteerde regio, die zorgvuldig zijn gekozen en gecertificeerd, zodat u zeker kunt zijn van het product dat u gebruikt Onze speciale formule bevat natuurlijke essentiële oliën die een natuurlijke spierontspannende werking hebben en helpen bij het verminderen van spierstress en spanning. Onze producten zijn niet getest op dieren. Wij keuren dierenmishandeling niet goed. De massage gel is ideaal voor diepe weefselmassage. Naast geozoniseerde olijfolie bevat de massagegel andere hoogwaardige oliën van rozemarijn, sint-janskruid, peper, munt, eucalyptus en gember, die bijdragen tot de revitalisering van de huid en de spieren. PATIRER O3 Massage Gel is zeer geschikt voor langdurige en ontspannende diepe weefselmassages. Het laat de huid helder achter met een zacht na-gevoel.


INGREDİËNTEN


Ozonized Olive Oil, Thymus Vulgaris Oil, Rosmarinus Ocinalis Oil, Hypericum Perforated Oil, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zingiber Ocinale Root Oil


HOE TE GEBRUİKEN


De gel is geschikt voor diepe weefselmassages, maar het kan ook gebruikt worden voor snelle massage om de dagelijkse stress te verminderen. De massage gel moet worden aangebracht op het deel van de huid dat moet worden gemasseerd. Indien mogelijk, wikkel het massagegebied na de massage gedurende twee uur in stretchfolie.


WAARSCHUWİNG


Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product neem dan contact op met uw arts.


Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: OZON VERZORGING