×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Oogcontourcrème
Beschikbaarheid: 100
  • 35,99€

EIGENSCHAPPEN


PATIRER O3 Eye Cream; Het ondersteunt je huid van buitenaf bij het voorkomen van kraaienpootjes, tekenen van veroudering en het ontstaan van rimpels rond de ogen. Het helpt om stralende ogen te krijgen met de verhelderende en anti-rimpelbalans van cafeïne, en helpt het gebied rond de ogen er helder uit te zien met Pentavitin en Vitamine B3.


WAARSCHUWING


Vermijd contact met de ogen. In geval van contact met veel water wassen. Buiten bereik van kinderen en in de verpakking bewaren. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Bewaar op kamertemperatuur.


INGREDIËNTEN


Aqua, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Lactic Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate, Parfum, PEG-12 Dimethicone, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Nıacınamıde,


HOE TE GEBRUIKEN


Nadat u een voldoende hoeveelheid oogverzorgingscrème in uw hand heeft genomen, brengt u deze aan door het betreffende gebied te masseren. Het wordt aanbevolen om 's avonds voor het slapengaan aan te brengen. Breng het aangebrachte gebied niet in contact met water. Het is voor algemeen gebruik. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.


Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: HUIDVERZORGING