×

Schoonheid & Gezondheid

  • image

Ozon Gel
Beschikbaarheid: 100
  • 30,99€

INGREDIËNTEN

100% geozoniseerde koudgeperste olijfolie.

WAARSCHUWING

Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Verwijderd houden van direct zonlicht. Op een koele en droge plaats bewaren. Vermijd contact met de ogen. In geval van ongewenste effecten, contact met de ogen of het inslikken van het product, neem dan contact op met uw arts. Dit product is geen geneesmiddel. Dit product heeft geen bekende bijwerkingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Het is geschikt voor dagelijks gebruik, aanbevolen tweemaal per dag. PATIRER O3 geozoniseerde olijfolie dient direct op de aangetaste huidzone te worden aangebracht.

EIGENSCHAPPEN

PATIRER O3 verrijkt koud geperste extra vierge olijfolie met de zuiverste ozon die ter plekke wordt gegenereerd en in onze Ozone crème wordt gegoten. Ozon oil 80mg maakt gebruik van extra vierge koud geperste olijfolie uit een geselecteerde regio en met een geselecteerde soort olijven. Ozon generatie wordt gedaan van pure O2 door middel van koud plasma, waardoor het de zuiverste ozon mogelijk krijgt. PATIRER O3’s eigen ozonisatie proces maakt geen gebruik van warmte, wat betekent dat de olijfolie zijn zuiverheid kan behouden en de ozon efficiënter kan binden om zo de hoge kwaliteit van geozoniseerde olijfolie te behouden. Dit proces stelt ons in staat om de ozon in de olijfolie te behouden voor maximaal 8 jaar zonder verlies van zijn potentie. Wij werken met honderd procent extra vierge koudgeperste olijfolie en de zuiverste ozon die kan worden geproduceerd. Geen conserveringsmiddelen, geen stabilisatoren; alleen de zuiverste ingrediënten. Olijfolie bevat vetzuren en fenolische verbindingen die het een perfect ingrediënt maken voor koken, cosmetisch en farmaceutisch gebruik. Ons unieke productieproces van het blootstellen van extra vierge koudgeperste olijfolie zonder zuurgraad aan een hoog niveau van medische ozon geeft een unieke natuurlijke olie met de voordelen van olijfolie én Ozon.
 

Schrijf een recensie

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: OZON VERZORGING