×

Beauty & Health

PRIVACYBELEID


 

Wij verwerken gegevens van onze klanten en gebruikers van onze shop. Hier leggen we je uit welke gegevens dat zijn. We doen zit zo duidelijk mogelijk, maar zijn er nog vragen na het lezen van dit privacy beleid, vraag ons dan gerust om meer uitleg.

 

Toepasselijkheid

 

Deze privacyverklaring is van CSP Global Enterprise BV.  Ze is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten, potentiele klanten  en gebruikers van onze website maar ook op onze andere diensten.

 

Wij respecteren je privacy en willen dat onze dienstverlening betrouwbaar en transparant is. We gaan dan ook zorgvuldig met je persoonsgegevens om. De verwerking van je gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

 

Deze privacyverklaring kan wijzigen. Zeker wanneer nieuwe ontwikkelingen daartoe  aanleiding geven. Raadpleeg van tijd tot tijd deze privacy verklaring op onze website, hier staat steeds de meest actuele versie.

 

Verantwoording

 

CSP Global Enterprise BV is verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens. Bij CSP Global Enterprise BV  wordt vastgesteld welke gegevens worden verwerkt en waarvoor en voor hoe lang.

 

Patirer Professional is een brand van CSP Global Enterprise BV.

 

De bedrijfsgegevens:

 

CSP Global Enterprise BV

 

Breemarsweg 461, Hengelo (OV), 7555KA

KvK: 77892623

 

Op onze site kunnen links naar websites van derden staan. Wanneer zij gegevens van je verwerken vallen deze buiten onze verantwoordelijk. Deze privacyverklaring is derhalve niet hierop van toepassing.

 

Account gegevens

 

Om iets te bestellen bij CSP Global Enterprise BV heb je een account nodig.  Met behulp van dit account kun je zaken regelen en inzien. Voor het aanmaken van een account verwerken wij onderstaande gegevens :

 

• Naam, adresgegevens, woonplaats, geslacht

• e-mailadres

• Geboortedatum

• Telefoonnummer

• Wachtwoord

 

Indien nodig voor verder gebruik op de website slaan we ook op:

 

• Bestelgegevens

• Track & trace codes

• Betaaltransacties

• Retourinformatie

 

Grondslag voor verwerking

 

De genoemde verwerkingen zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de transactie overeenkomst tussen jou en CSP Global Enterprise BV. Wij proberen zo veel mogelijk online en via je account te regelen.

 

Bewaartermijn

 

Zolang je account actief is, bewaren we je accountgegevens. Wanneer je vijf jaar niet meer bent ingelogd verwijderen we je gegevens. Tenzij je zelf een verzoek indient tot verwijdering, dan doen we dat uiteraard meteen. De gegevens over je bestellingen en de facturen bewaren we zeven jaar vanwege de wettelijk vastgestelde termijnen.

 

Bestel gegevens

 

Om je bestelling te kunnen bezorgen of af te laten halen bij een bezorgpunt hebben we bepaalde gegevens van je nodig. Met deze gegevens kunnen we je ook op de hoogte houden van je bestelling. Ook in geval van een retour zijn deze gegevens nodig.

 

We verwerken bij een bestelling de volgende gegevens:

 

• bestelnummer, artikelnummer, aantal, prijzen (de zgn kenmerken)

• Betaalmethode

• Rekeningnummer en betaalgegevens

• Inloggegevens

• Bezorgwijze en bezorgadres

• Eventueel : opmerkingen, korting.

 

Op elk aanbod op de webshop en op elke koopovereenkomst die je sluit met CSP Global Enterprise BV zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Grondslag voor verwerking

 

De gegevens die we tijdens dit bestel proces verzamelen zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen jou en CSP Global Enterprise BV.

 

Bewaartermijn

 

In verband met wettelijke termijnen zijn we verplicht deze gegevens zeven jaar te bewaren.

 

Bij contact met CSP Global Enterprise BV

 

Je kunt met CSP Global Enterprise BV bellen, mailen of contact leggen via social media. Wij bewaren deze gegevens. Hierdoor kunnen we je een volgende keer sneller helpen.

 

De gegevens die we verwerken:

 

• Reden, datum en tijdstip

• Wijze van het contact

• Bijzonderheden van het contact

 

Grondslag voor verwerking

 

Wij kunnen een belang hebben om je gegevens te bewaren. Dit kan zijn om je bij een volgend contact beter van dient te kunnen zijn, maar ook kan het noodzakelijk zijn voor de uitvoering van een overkomst tussen jou en CSP Global Enterprise BV.

 

Bewaartermijn

 

Zolang je account bij ons geregistreerd staat bewaren wij de aantekeningen over het klantcontact.

 

Gegevens voor een optimale winkelbeleving

 

In onze winkel staan veel artikelen in verscheidene categorieën. Om je te helpen tussen al deze artikelen te vinden wat je zoekt, zorgen we dat onze webshop zo optimaal mogelijk functioneert, en dat ons aanbod van artikelen zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de klant.

 

Voor het technisch en functioneel verbeteren en onderhouden van de webshop, verwerken we de volgende gegevens:

 

• IP-adres en soort apparaat (desktop of mobiel)

• Internetbrowser en operating systeem

• Eventueel taalinstellingen

• Voor het relevant houden van de webshop en van ons aanbod, verwerken we de volgende gegevens:

• Zoek-, klik- en koopgedrag op onze webshop

• Voorkeuren of interesses

 

Grondslag voor verwerking

 

De genoemde verwerking is noodzakelijk ter behartiging van gerechtvaardige belangen om jou op de best mogelijke manier van dienst te zijn en je de beste klantervaring te kunnen geven.

 

Bewaartermijn

 

De gegevens worden na maximaal drie jaar geaggregeerd, waardoor geen op een persoon herleidbare informatie meer bestaat.

 

Marketing gegevens

 

Wij verzamelen gegevens die ons helpen begrijpen wat je zoekt en wat je nodig hebt.  Hiermee proberen wij onze webshop zo relevant mogelijk te houden voor je.

 

Wij vragen toestemming aan je voor het zenden van dagaanbieding, algemene acties of persoonlijke aanbevelingen. Suggesties en informatie over onze artikelen op basis van je aankopen mailen we direct. Mocht je deze informaties liever niet ontvangen, dan kun je je hiervoor direct afmelden.

 

Voor marketingdoeleinden verwerken we de volgende gegevens:

 

• Google Analytics – Voor het analyseren van je zoekgedrag

• Google Adwords – Voor het bijhouden wat je koopt via Adwords advertenties

• Remarketing- Gerichte aanbiedingen op het Google en Criteo netwerk

• Bekeken producten – Producten die je recent hebt bekeken

 

Grondslag voor verwerking

 

De genoemde verwerking is noodzakelijk ter behartiging van gerechtvaardige belangen om jou op de best mogelijke manier van dienst te zijn en je de beste klantervaring te kunnen geven.

 

Bewaartermijn

 

We bewaren je gegevens maximaal vijf jaar voor marketingdoeleinden vanaf het moment dat de gegevens ontstaan.

 

Beveiliging van gegevens

 

Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor medewerkers van CSP Global Enterprise BV die de gegevens nodig hebben om hun werk te kunnen doen. We nemen verschillende organisatorische en technische maatregelen zodat jouw gegevens veilig zijn en blijven.

 

Jouw gegevens worden in beginsel opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte.

 

Veiligheidsincidenten en datalekken

 

Mocht er sprake zijn van een veiligheidsincident dan onderzoeken we direct of het om een beveiligingslek of een datalek gaat. Gaat het om een datalek met een hoog risico voor je privacy, dan zijn we verplicht dit bij zowel jouw als de Autoriteit Persoonsgegevens te melden. Vind je een beveiligingsincident of datalek bij ons, stuur een mail naar [email protected] of neem contact met ons op.

 

Rechten

 

Je hebt als klant bepaalde rechten als het gaat om de verwerking van je gegevens. Sommige van deze zaken kan je gemakkelijk regelen via je account. In elk geval kan je je verzoek indienen bij onze klantenservice of via het AVG formulier dat via de website is te vinden.

 

Recht op informatie

 

Je kan ons altijd vragen wie wij zijn, welke gegevens we van je verwerken, hoelang we gegevens bewaren, voor welke doeleinden, op basis van welke grondslagen we dit doen en aan wie we je gegevens verstrekken. Deze informatie vind je ook in onze privacyverklaring.

 

Recht op inzage

 

Je kan ons altijd vragen aan te geven wat we van jou weten en hoe we jouw gegevens gebruiken. Aanvragen verwerken we binnen uiterlijk 30 dagen.

 

Recht op rectificatie

 

Je kan ons altijd vragen bepaalde gegeven te laten wijzigen en verbeteren. Het gemakkelijkst is de wijziging via je account door te voeren.

 

Recht op vergetelheid

 

Je kan ons altijd vragen om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn, behalve gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.

 

Recht van bezwaar tegen verwerking

 

Je kan bezwaar maken tegen verwerking van je gegevens die we gebruiken voor direct marketing, of als je een specifieke persoonlijke omstandigheid is.

 

Recht op beperking van verwerking

 

Je kan ons altijd vragen de verwerking van je gegevens (tijdelijk) te beperken, als je meent dat de gegevens onjuist zijn, of als je meent dat de verwerking onrechtmatig is. Ook kan je ons vragen de betreffende gegevens nog wel te bewaren, maar niet te verwerken, bijvoorbeeld omdat je de gegevens mogelijk nog nodig hebt in een rechtsvordering.

 

Recht om een klacht in te dienen

 

Je kan altijd een klacht indienen over de wijze waarop wij met je jouw gegevens omgaan. Wanneer je een klacht hebt, dan lossen wij dat graag op. Neem voor je klacht contact op met onze klantenservice. Je hebt ook het recht om je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 Vragen

 

Heb je nog vragen over de wijze waarop CSP Global Enterprise BV met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact met ons op.  We helpen je graag.